Trampett 3. – 4. klasse og 5. – 6. klasse

Treningssted: Turnhallen, Hønefoss Arena
Treningsdag: Fredager
Treningsavgift: kr 800,- pr. halvår.

3. og 4. klasse
Kl. 17.30 – 18.45
Trenere: Bjørnhild Steingrimsen (tlf. ‭97003433‬),  Odd Ødegaard, Krister Håkenrud, Kari Beathe Myhre, Silje Skaar Moe, Erik Bjorli, Katrine Hustveit, Richard Moreno og Elin Kingsrød.

5. og 6. klasse
Kl. 18.45 – 20.00
Trenere: Jan Roar Bråten (tlf. 95943171), Beate Rognlid, Marius Waagaard, Håvard Austgard, Randi Andresen, Marit Grande, Hans Marius Jakobsen og Marie K. F. Bråten.

På disse partiene kan du få prøve masse forskjellig: matte- og tumblingøvelser, springbrett med kasse, hoppe på trampett og trampoline. Her kan du være med om du vil trene turn for å ha det gøy, eller om målet er å komme inn på konkurransepartiene – partiene tilpasses gymnastenes nivå!

De barna som fyller 8 år eller eldre vil få mulighet til å delta på to SALTO-konkurranser i året. SALTO er en forkortelse for SOSIAL, ALLSIDIG, LEK, TURN og OPPVISNING, og har ikke noe med en salto å gjøre. SALTO-konkurranser er åpne for alle og man deltar på sitt eget nivå. Dette er for de som ønsker litt ekstra utfordringer å bryne seg på, men det er frivillig og kun et tilbud til de som ønsker det. Deltakelse i konkurranse krever noe ekstra innsats (jevnlig oppmøte på trening).

Helena