Lett øvet

Treningssted: Turnhallen, Hønefoss Arena
Treningsdag: Tirsdager kl. 16.30 – 17.40
Treningsavgift: kr 850,- pr. halvår
Trenere: Rune Faksvåg (tlf. 97021669, e-post: rune.faksvag@gmail.com) og Bjørnhild Steingrimsen

Alderen 10 til 13 år er den tekniske gullalderen og Ringerike turnforening ønsker å gi et utvidet tilbud til de barna som mestrer grunnleggende ferdigheter i turn, men som har behov for litt større utfordringer enn de kan få på trampett-partiene for å kunne utvikle seg ut i fra sitt ferdighetsnivå.

Dette er et tilbud til eksisterende medlemmer i turnforeningen som er lett øvet og som selv har et ønske om å trene mer. For å oppleve mestring på lett øvet 10-13 forventer trenerne at turnere som skal delta har grunnleggende ferdigheter som gjør at de behersker/ klarer selv minst en av følgende momenter: Enten stift, forlengs salto eller araber flikk flakk på tumblingen eller forlengs salto med halv skru på trampetten. Vi sikter på å lære morsomme turntriks, ha det gøy og samtidig få tid og mulighet til å øve på litt krevende turnmomenter. Deltagelse på arrangementer/konkurranser vil for deltagere på denne gruppen være lik som for trampett-partiene.

Påmelding gjøres ved å sende mail til post@ringeriketurn.no. Det er totalt 20 plasser på partiet. Her er det «førstemann til mølla» som gjelder (de som allerede har plass på partiet, trenger ikke å melde seg på). Foresatte må selv vurdere om ferdighetskravene oppfylles. Eventuelle spørsmål kan rettes til hovedtrener.